Minäpä innostuin mentorini Apin niksistä niin paljon, että alan pitämään omaa palstaa.
Ensimmäisessä osiossa pääsemme tekemään Snickersiä. Varaa raaka-aineeksi
* maapähkinöitä 1 kg
* rasvaa 0,5 kg
Nyt pääsemmekin itse asiaan.
- Sekoita ainekset hyvin keskenään
- Syö valmistamasi mössö
- Odota päivä
- Paskanna purkkiin
- Muovaile paskasta suklaapatukan muotoisia paloja
- Kääri paperiin
- Nauti tai myy torilla
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
en uso sua.
Voi voi Api, haudutus on kaiken A ja O - jopa S sekä P. Snickers on kuin viini tai viski, eli paranee vanhetessaan. Kannattaa siis pidätellä paskaa niin kauan kunnes se tuntuu tulevan väkisin ulos.
Toinen syy erilaiseen makuun saattaa olla ruokavaliosi. Suosittelen ennen snickersien valmistusta paastoa. Ihan viina ja nauris linjalla kuukausi niin sitten Snickersit maistuu taivaalliselta.
Jatka yrittämistä, kyllä se siitä vielä lutviutuu.
Oikeesti. Kiitti! Ihan helmi merkintä. Paras kirjoittamasi merkintä tällä hetkellä, en voinut olla repeilemättä kun luin.
Lähetä kommentti