perjantaina, huhtikuuta 28, 2006

työporukan esittelyä osa 1

Terve!

Tänään esittelen teille mukavia työkavereitani.

Hullu homo: Leikkaa peltiä kuin tuulispää. Hän pitää kun pomot käskevät häntä ajaan kovempaa. Kerta kaikkiaan sairas kaveri, ei puhu kuin työasioista. Toivottavasti sai lintuinfluenssan Thaimaan reissullaan.

Toxic Avenger: Silmät pitkin poskia. Lisäksi toinen kattoo seinään ja toinen vittuun. Hän on sairas. Hänellä on on aivan uskomattomia salaliittoteorioita joka asiasta. Lintuinfluenssa on terroristi-isku ja kaikki paska mitä töissä tapahtuu on pomojen juonia häntä vastaan. Hänen mielestään lotossa on jokin logiikka millä perusteella numerot arvotaan. Hän on yrittänyt ratkaista sitä. 20 vuotta. Turhaan.

Pöljä: Kaikessa mukana. Herran sadanpäämies. Tekee kuitenkin vain jos häntä itseään huvittaa. Vittuilee, mutta ei osaa sitä kunnolla.

Järvinen: Painaa ainakin tuhat kiloa, mutta saman verran on myös huumorintajua. Helmi äijä.

Töyhtöhyyppä: Tietää kaikesta kaiken. Ihan joka asiasta. Tai ainakin luulee niin. On ollut ainakin sadassa eri ammatissa vaikka ikää on vasta 25. Aina dieetillä ja seuraa ravintoarvoja. Muiden tekemät ja ansaitsemat asiat ovat perseestä, mutta hänen taasen loistavia. Vittu mikä äijä!

Julle: Liikuntahullu. Hiihto braavuurina. Ei juo viinaa. Vain kalja maistuu. Hyvä äijä.

3 kommenttia:

Kura kirjoitti...

kerroppa ville itsestäsi myös!

Anonyymi kirjoitti...

Tekstistä päätellen 77% työkavereista on sairaita tai perseestä? Tilanne on siis muuttunut hyvään suuntaan, nimittäin se on kuulemma ollut joskus 10 vuotta sitten lähempänä 100%.

Kesällä tais olla yli 90% kun siellä oli niitä mulkkuja kesäharkkareita saatana..

Anonyymi kirjoitti...

Töyhtöhyyppä tietää jopa tästä sivustakin... Ironista vai mitä ;)