maanantaina, syyskuuta 25, 2006

pelotuskauhistus

Olen saanut kuulla että näitä tekstejäni lukee sellaiset ihmiset joiden ei pitäisi lukea näitä. Se saa ihoni kananlihalle. Viime lauantaina kuulin, että eräs pelottava setä joka tekee outoja ääniä ja vääntelee naamaansa ison joukon edessä lukee juttujani. Jos sinä pelottava otus luet vielä näitä juttuja niin sanon sinulle nyt tässä koko kansan edessä: HYI!

Asiasta mätään lihapullaan. En suosittele ikinä siivoamaan leivänpaahtimen murukoteloa. Jos siivoat sen niin et saa tehtyä paahtimestasi mukavaa avonuotiota niin helpolla. Ainoa haitta tuosta avonuotiosta on että se hieman tuntuu käryttävän pahan hajuista settiä ilmoille. Suosittelenkin avaamaan tuuletusikkunan ja antamaan nuotiolle puhdasta happea, jotta se palaisi puhtaammin.

2 kommenttia:

Ville kirjoitti...

No jos nyt aiva totta puhutaan niin näin sen tyypin ensimmäistä kertaa jota menimme auttamaan sinne Ruotsiin. Kaverini kenen matkaan lähdin tuntee hänet.

Ja paskantaja en ollut minä vaan eräs kansanedustajaehdokas joka soittaa eräässä metallibändissä. Ja häntäkään en tuntenut ennen reissua.

Eli toisin sanottuna lähdin reissulle vain ryyppäämään, koska matka, majoitus ja ruoat olivat ilmaisia!

Anonyymi kirjoitti...

Luulenpa että tiedän mistä sedästä puhut. Se on kyllä kamalan pelottava.