keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Kunnallispalvelut on paskasta!

Vittu!

Kävin pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa kirjastossa neljään vuoteen. Omat lainaustunnukset oli säilyneet käytössä ja korttikin toimi vaikka se on poikki pituussuunnassa. Kaikki sujui mahtavan hienosti. Palautin kirjat noin viikko sitten jälleen ongelmitta. Laitoin ne sellaiseen helvetin isoon masiinaan jossa se kirja matkasi liukuhihnaa pitkin johonkin päin kirjastoa lajitteluun.

Eilen sitten tärähti!!! Sain jumalauta 30€ laskun kirjan tärvelemisestä. Mitä vittua? Onko se minun vika jos kirjaston sedät on asentanu paperisilppurin palautuslaitteeseen? Olenko lainannut lähiaikoina niin vähän kirjoja että saan siitä heti sakkoa? Mitä vittua? Siis MITÄ VITTUA??

Soitin eilen heti sinne kirjastoon, mutta ei se joku täti osannu sanoa mitään. Tänään soitin, niiden tietokoneella ei ole ollut merkintää mistään. Myöhästynyt aprillipila? Ihan sama, menen joku päivä käymään siellä. Jos joku käy siellä tässä lähiaikoina ja ihmettelee kun missään ei ole kirjoja niin ei hätää. Ne löytyvät sen nurkassa vikisevän ja itkevän viiksekkään miehen perseestä.

4 kommenttia:

Hessu kirjoitti...

Ja oisko myydä yks vitun iso lohi?

Anonyymi kirjoitti...

Sua sakotetaan, koska siihen kirjaan on tarttunut sun kainalohien haju.

Anonyymi kirjoitti...

Lainasin koulun kirjastosta kirjan mikä oli valmiiksi tärvelty. Ilmoitin siitä kirjastotädille, mutta katsotaan. 30 euroa tulee kuitenkin sakkoa..

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tuli kerran kanssa samanlainen lasku, ja kirja oli 100% varmasti ollut samassa kunnossa kuin lainatessa. Raivosin sille rillipäähomolle hetken aikaa ja lähdin sit meneen. Parin päivän päästä menin taas kirjastoon ja tarkoituksena oli mennä suoraan johtajan puheille, mutta kun sitä hinttaria(joka sen maksun lykkäs) ei näkynyt niin meniin puhuun jollekin asiakaspalvelumammalle, joka sitten kiltisti poisti sen laskun koneilta.