tiistaina, elokuuta 14, 2007

maratooni

Olin viikonloppuna kristillisessä tapahtumassa kuuntelemassa muutamia artisteja. He soittivat kovaa ja mylvivät uhkaavasti. Jouduin juomaan suojakännit. Siitä seurasi, se fakta että nyt on kädet mustelmilla kun jouduin juoksemaan metsään piiloon. Oikeasti lähdin sinne etsimään järveä (vittu metsästä). En tietääkseni löytänyt. Mustelmia edesauttoi myös se, että eräs ystäväni Sampo (nimi ehkä muutettu) sekosi ja kävi päälle muutaman kerran ja koitti lyödä minua, kavereita ja tuntemattomia ihmiseläimiä. Sen jälkeen Sampo löysi itsensä pari kertaa ojasta. Veri roiskui ja muutenkin oli vallattoman mukavaa aikaa.

Paras seikka tässä on kuitenkin se, että emme halunneet mennä kavereiden kanssa taksilla tai bussilla kotiin. Kävelimme. 35 km matka. Vitutti. Onneksi saimme joltain psykopaatilta kyydin vähän matkaa eteenpäin ja myös loput 12 km matkasimme joidenkin känni-olentojen autossa. Silti sain jalkapöytääni rasitusmurtuman, koska ilmeisesti minun kännisen seksikäs kävelytyylini ei sopinut jaloilleni. Meinasin myös saada rasitusmurtuman naamaani, koska tuli muutaman kerran huudettua vittu saatanaa kävellessä.

Ensi kerralla näemme päiväkirjassani jotain aivan upouutta. Kaaku Vaaku ja Nallexis seikkailevat silloin näillä sivuilla. Näkemisiin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliko Pellavarockissa mukavaa?

Ville kirjoitti...

Niin kivaa että muisti läks

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoo pian lukemaan Kaaku Vaakun seikkailuja nalleystävänsä kanssa. Sun kirjasta tulee varmaan joku oikeen kunnon bestelleri... tai palsternakka.

Anonyymi kirjoitti...

Lammi Marathon -07. Ens vuonna sitten uudestaan!