tiistaina, marraskuuta 01, 2005

öszdoguauiöh!

Lukijani ovat jo alkaneet uhkailla minua, joten nyt on pakko saada jotain kirjoitettua ettei rektaaliini työnnetä vieraita esineitä.

Tositarina saunaillasta:

Olipa kerran työporukka, joka lähti saunailtaan. Heillä oli mukana setä nimeltä Teppo. Hän joi illan aikana paljon viinaa. Teppo reippaana miehenä soitti jossain vaiheessa iltaa muijalleen. He riitaantuivat pahasti ja muija sanoi, että Tepon on syytä tulla heti kotiin. Teppo kieltäytyi ja näin muija päätti jättää Teppo-paran.

Tepolla kilahti päässä ja hän alkoi haastamaan riitaa kaikkien kanssa. Kukaan ei kuitenkaan suostunut painimaan Tepon kanssa. Jossain vaiheessa iltaa Teppo katosi. Yhtäkkiä metsästä alkoi kuulua hirveätä pauketta. Kaverit menivät katsomaan mikä se siellä ääntelee ja löysivät Tepon hakkaamasta päätänsä puuhun. Teppo vietiin sisälle rauhoittumaan. Yhtäkkiä Tepolle taisi tulla kova kusihätä, koska muut löysivät hänet irtonainen vessanovi kädessä eteisessä.

Teppo innostui soittamaan kaverilleen. Hän halusi, että kaveri olisi tullut saunalle hakkaamaan kaikki siellä olijat. Kaveri ei tullut. Kun ilta alkoi vanhenemaan niin Teppo lähti taksilla kivittämään häne (ex)-muijansa ikkunat. Sen pituinen se.

Ei kommentteja: