keskiviikkona, lokakuuta 19, 2005

Niks naks, päästä kuuluu poks!

Jaahas lapset. Setä antaa teille jälleen oikein isän kädestä. Niksin siis. Tällä kertaa opetan teille miten laihduttaa oikeaoppisesti.

Se on poijjaat ja tyttöset sillä tavalla, että kaloriinit ja kolesteronit ovat ihan kakkajuttuja. Niitä ei tarvitse laskeskella ollenkaan. Tällä minun keinollani laihdut varmasti vaikka söisit mitä tahansa ja kuinka paljon.

Käy ongella ja saa hemmetisti kalaa. Syö saamasi kalat raakana. Muutaman viikon kuluttua saatat huomata, että painosi alkaa tippua. Se johtuu siitä, että lapamato sisälläsi on alkanut kasvaa ja voimistua. Nyt voit syödä miten paljon haluat. Jos paino lähtee nousuun niin istuta itseesi toinenkin parasiitti. Kun haluat lopettaa laihdutuskuurin niin mene lääkäriin.

Myös kotikeinoin on mahdollista saada lapamadot pois kehostasi. Etsi käsiisi joku luotettava kaveri. Käske hänen työntää käsi hanuriisi ja kopeloida lapamatoja sieltä. Ihan rohkeasti vaan, ne saattavat olla melko syvällä. Jos sinulla ei ole kavereita tai et luota niihin niin voit myös juoda bensaa ja sytyttää sen sitten tuleen. Tehoaa varmasti.

2 kommenttia:

Kura kirjoitti...

Ville.

Ihminen ei voi juoda bensaa. Tai siis yksi ihminen vaan voi ja se on Mel Gibson.

Ja senkin bensan pitää olla Exxonia.

Ville kirjoitti...

Api:
Pääni on tyhjä. En keksi mitään kirjoitettavaa.