sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

tanssiaskelia ja muuta sähellystä

Toissapäivänä olin baarissa. Siellä oli joku muija jolla oli hauskaa. Sen ei tarvinut olla kuin yksin nurkassa tekemättä mitään niin sillä oli hauskaa. Siellä se oli ja naureskeli itsekseen. Menimme kysymään, että onko kaikki ihan OK. Hänellä oli asiat paljon paremmin kuin hyvin. Hän oli päässyt karkuun mielisairaalasta.

Eräs kaverin kuuluisi mielisairaalaan. Hän tarjosi eilen ravintola Metukan asiakkaille uskomattoman tanssiperformanssin. Performanssiin sisältyi noin viisi minuuttia asennossa seisomista tanssilavalla. Sitten kun itse show käynnistyi se oli hienon näköistä. Kaveri heitti kuperkeikkaa ja kieri lattialla ja huitoi käsillään kuin tuulimylly. Kukaan ei uskaltanut lähelle. Lopuksi vielä heitettiin pari minuuttia asennossa seisomista.

4 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Täällähän minä jo olen. Se yks kiva setä tuo mulle jotain sinisiä ja punaisia karkkeja. Niistä tulee todella hyvä olo.

Anonyymi kirjoitti...

Sama kuin Apilla. Chuck Norris hiuksista.

Anonyymi kirjoitti...

perfomanssi oli lähes häkellyttävä, vertaista ei löydy.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa jaa, että mielisairaalaan kuuluisin.. Noh, pääasia että tekee sellaista mistä tykkää ja että kaikilla on kivaa. En silti toivosi joutuvani osastolle - voi toki olla, että sielläkin kykenisi ilmaisemaan itseään, mutta kenties rajoitetummissa puitteissa. Niilä ei varmasti ole edes diskoa...