perjantaina, joulukuuta 30, 2005

päivää

Kysyin tänään paikalliselta rakettikauppiaalta olisiko sillä myydä yhtä kuurakettia. Ei kuulemma ollut. Ne on kiven alla tänä vuonna. Soitin sitten Nasalle, joka on vanha kaverini että olisiko yhtään myynnissä. Ei ollut. Tuleepas paska uusi vuosi kun ei yhtään kuurakettia saa. Mutta ei hätää, onneksi olen taitava käsistäni joten päätin hankkia raaka-aineet itse. Ensiksi kävin louhimassa rautamalmia Hattelmalan harjulta, jonka sitten kuumensin sytkäriläni ja erottelin kuona-aineet puhtaasta raudasta. Sen jälkeen muotoilin punahehkuisesta raudasta rakettiini sen hienon terävän kärjen jolla puhkaisen ilmakehän, jotta pääsisin kuuhun asti.

Sen jälkeen kävin Finnkorkin takaa pöllimässä tyhjän peltitynnyrin. Roudasin sen Katumalle jossa paikalliset deekut täyttivät sen suosikkijuomallaan nitroglyseriinillä. Lisäksi kävin Hätilän sademetsissä noutamassa köynnöstä, jolla kiinnitän tynnyrin sekä itseni kuuraketin runkoon kiinni.

Tänä yönä käyn noutamassa itselleni kuuraketin rungon. Ajattelin että puinen puhelintolppa riittää hyvin. Rengossa saattaa olla vielä niitä. Sytytyslangan saan kissanpierusta.

Huomenna sitten laitan raketin kärjen paikoilleen, köytän tynnyrin kiinni runkoon ja asennan siihen sytytyslangan. Kello 24:00 lähden matkalle kuuhun. Sitä ennen ajattelin juoda viinaa.

2 kommenttia:

nalla kirjoitti...

Ok. Sulla oli siis tänään aika paljon hommailtavaa. Toivottavasti onnistut projektissasi

Ville kirjoitti...

Niin paljon lunta päällä ettei pysty katsomaan.

Kohta alan juomaan molotovin cocktaileita. Räjähdysaltista uuttavuotta kaikille rakkaille faneilleni!