lauantaina, joulukuuta 24, 2005

Tulipas sittenkin melko hyvä joulu. Sain kuulla erittäin positiivisen asian. Se uutinen ei varsinaisesti ole minulle niin iloinen kuin eräälle henkilölle. Joka tapauksessa olen erittäin onnellinen jos se tapahtuu. Se tulee muuttamaan minunkin elämää. Joka tapauksessa tapahtumaan on vielä aikaa niin perkeleesti. Melkein vuosi, mitä tahansa voi tapahtua sitä ennen.

Asiasta pyllyn reikään. Nyt kustantaja on päättänyt sensuroida kirjaani. Voisin laittaa jälleen pari otetta tulevasta julkaisustani.

"...Taneli oli koulun joulujuhlassa. Jännitys oli kova, koska hänellä sattui olemaan lauluesitys. Hänen oli määrä esittää "Joulupukki" tai joku muu vastaava paska joululaulu. Koulun rehtori tuli salin eteen ja otti aplodit tyynesti vastaan. Hän esitteli seuraavan esiintyjän. "Seuraavaksi meillä on esiintyjänä Taneli, joka esittää koulumme joulujuhlan kohokohdan."

Tässä vaiheessa Tanelilla alkoi puntti tutisemaan, mutta rohkein askelin hän käveli lavalle nuotit kädessään, koska ei hän ei millään oppinut vaikeita sanoja ulkoa. Hän astui lavalle. Juuri kun opettaja alkoi säestämään koulun liikuntasalin lasikatto rävähti rikki ja ikkunasta tippui alaston jeesus ristinsä kanssa huutaen "VOEEEEEE PERRRKELEEEEEE!!!"..."

"...Matti otti kädeensä *piip* ja heilautti sen *piip* *piip* *piip* ja huusi *piip* *piip*. Kesäkurpitsa löytyi myöhemmässä vaiheessa *piip* *piip* *piip* ja kansa huusi hengästyneenä *piip* *piip*. *piip* *piip* *piip* *piip* *piip* *piip* *piip* *piip* *piip* ja näin Matti sai ensimmäistä kertaa *piip* joka oli karvainen ja limainen..."

Ei kommentteja: