perjantaina, joulukuuta 23, 2005

VITTU

Tekisi mieli avautua oikein kunnolla, mutta en viitsi koska kusisitte seuraavat puoli vuotta asetonia - sen verran kovaa tekstiä nyt suoltaisin. Kaikki menee kuitenkin aivan päin vittua ja sillä sipuli. Tai ei oikeastaan edes mene, se vain tuntuu siltä. Ei asiat kuitenkaan hyvinkään ole, ei todellakaan. En vain pääse eräiden asioiden yli, vaikka pitäisi. Yleensä en muista mitään, mutta tää vitun keissi on juurtunut mun aivoihin. Taidan lähteä Nepaliin munkkiluostariin. Jos tämä tapaus siellä unohtuisi. Tai sitten alan harrastamaan jojoilua.

Jos ihmiselle kasvaisi oikeasti otsakikkeli se luultavasti ylettyisi sinunkin ikkunan alle. Tulossa on varmasti paskin joulu ikinä ja uusi vuosikin on luultavasti täyttä kyrpää. Samoin koko vitun ensi vuosi. Ellei tapahdu jotain mullistavaa ja hienoa. Sitäkin luultavasti kestäisi vähän aikaa ja sitten kaikki menisi taas päin anusmundia.

Avauduinpa kuitenkin. HAHAHAHAHAHAHAH!!! Tein kuitenkin teitä säästääkseni sensuroidun version, josta ei kukaan saa mitään tolkkua.

Ei siinä mitään. Toivotan teillekin erittäin paskat joulut. Nähdään helvetissä!

2 kommenttia:

nalla kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
nalla kirjoitti...

Hyvää joulua ja uuttavuotta sinulle.