maanantaina, heinäkuuta 04, 2005

Aloitussettiä!

Moikka, minä olen Ville (nimi ehkä muutettu) Hämeenlinnasta, ihminen muiden joukossa. En tiedä miksi alan päiväkirjaa pitämään, voi olla että tämä loppuu lyhyeen. Joka päivästä en aio tänne kirjoittaa koska se olisi varmaan tylsää luettavaa. Itse asiassa koko elämäni on tylsää, joten se saattaa olla syy miksi myös minä kirjoitan tänne.

Ketään ei varmaan kiinnosta lukea, että "olin rannalla ottamassa aurinkoa, oli kivaa!", "Olin baarissa ryyppäämässä, vedin perseet, oli luultavasti kivaa!", "Olin töissä, ei ollut kivaa!", "Katselin pornoa ja runkkasin, oli kivaa!". Mutta koska tänne pitää jotain kirjoittaa, niin koitetaan nyt jotain saada aikaiseksi, oli se sitten mukavaa luettavaa tai ei. Tuskin tätä kukaan edes lukee, paitsi minä ja kolme sivupersoonaani.

Vituttaa, mä oon nykyään joku idioottimagneetti! Kolme viikkoa sitten sain turpaani vailla mitään syytä. Ilmeisesti sanoin jotain väärin Juhalle (nimi ehkä muutettu), josta syystä tämä ulkopuolinen henkilö tuli tirvaisemaan. Sinänsä outoa, koska en sanonut kaverilleni mitään tästä kyseisestä henkilöstä enkä oikeastaan mistään muustakaan mikä voisi antaa aihetta toisen telomiseen. Meininki meinasi yltyä melko mukavaksi sillä Jussi (nimi ehkä muutettu) oli tulossa katanan kanssa silpomaan sen äijän. Onneksi muut kaverini saivat pidettyä veijarin kurissa. Sitten myöhemmin ilmeni vastapuoleiselta taholta talon poltto aikeita, mutta eipä mikään talo palanut. Tai sitten ne idiootit sytytti kokon palamaan todella väärässä paikassa. Kunnon ghettomeininkiä siis!

Pari tikkiä ja muutama, muu mukava bruise ja n. desi vuodatettua verta aiheuttivat päällekäyjälle 150 euron kustannukset. Se ukkohan oli joku vanha huumeiden käyttäjä ja muutenkin ollut ahkerasti virkavallan kanssa tekemisissä. Oikeuteen ei uskaltanut pistää asiaa, koska se sanoi, että saattaa paha setä tulla kyläilemään. Olen ihan tyytyväinen, että sain siltä nyhdettyä edes sen 150e.

Toissa viikonloppuna meinasi kolahtaa taasen. Tällä kertaa Hämeenlinnassa Viipurintiellä auton kanssa liikkeellä. Ajoin vasenta kaistaa ja rinnalleni oikealle puolelle kaasutti vihreä pakettiauto. Se viipyi siinä tasan niin kauan kunnes meitä vastaan tuli auto toisesta suunnasta. Sitten tämä pakettiauton omistaja lähti määrätietoisesti kiilaamaan minua vastaan tulevien kaistalle. Onneksi sain tulevan F1-kuljettajan taidoillani pelastettua henkiä ja peltiä. Vihreä pakettiauto siirtyi eteeni. Tämän jälkeen maanteiden vihreä paholainen painoi jarrupoljinta aika helvetin kovaa. Onneksi hämähäkkimiehen refleksini pelastivat minut lyhentämästä uljasta autoani nokan puolelta. Otin kännykän käteen ja soitin poliiseille. Mulle ei vittuilla!

Tänään joku pelle huusi mulle keskustassa, että "Vittu, sä oot ruma". Jumalauta, vaikka minä ruma olisinkin niin tarviiko sitä minulle itselleni kertoa. Taisi olla katkeran tilitystä, sillä oikeasti olen mieskissa. Oli kyllä sellainen kommentti, että pitäisi varmaan lyödä ritariksi tämä kaveri. Löisin muuten aika vitun kovaa!

Katsotaan mitä seuraava viikonloppu tuo tullessaan. Aitoon Kirkastusjuhlat ja halpa kalja antavat ainakin viitteitä siitä, että käheä pössis tulee olemaan... Odotellaan ja ihmetellään.

Luultavasti tulen melko usein purkamaan paineitani tänne päiväkirjaani. Se ei ole teiniangstia vaan todellista vitutusta. Ja mua vituttaa usein...

Luonto kiittää ja Ville kuittaa tältä päivältä!

Ei kommentteja: