maanantaina, heinäkuuta 18, 2005

Tuskaisa viikonloppu!

Kolme päivää Tuska Open Air Metal Festivaaleilla. Kivaa oli! Ainoa mikä pisti vähän hämään oli miehet hameissa. Ei pysty ymmärtämään. Ja muutenkin eräiden muidenkin tyylitaju tuntui olevan pahasti kateissa. Vai sopiiko teidän mielestä viisi numeroa liian pienet leopardipainipukustringit miehelle?

Sain muuten taas turpaan. Oltiin Tavastialla katselemassa hevibändejä. Kivaa oli! Sitten siinä mun vieressä alko joku rähinä parin takkutukan kesken. Se yks homo tirvas mua silmään vaikka sen oli tarkoitus lyödä sitä toista setää. Mikä vittu siinä nykyään on, kun mä saan iskua joka puolelta vaikka ei ole edes tarkoitus. Ennen kun vittuilin kaikille niin ei tapahtunu ikinä mitään. Nyt kun olen lopettanut vittuilun niin heti tulee turpaan, koitetaan kiilata vastaantulevien kaistalle ja kaikkea paskaa. Nyt alkaa sellainen vittuiluputki niin en saa turpaan enää ikinä. Etsin kaikki kaupungin isoimmat ukkelit ja menen vittuileen niille niin en varmana saa turpaan.

Mikä muuten Testamentin kitaristia vaivaa? Se ukko on ihan gay tai sitten se on Kari Tapion bändin keikkakitaristi. Sillä oli sellanen sangen homoisa ridge forrester permanentti ja se keikisteli kitaran kanssa lavalla ihan kun sillä olis ollut banana butt plug rektumissa.

2 kommenttia:

nalla kirjoitti...

Hei työnny sä isäs suuhun.. =)

Ville kirjoitti...

Parahin nalla:

Sinä voit voit ejakuloitua isäsi hanuriin vaikka heti...