perjantaina, heinäkuuta 08, 2005

Kiva torstai

Käväisin helsingissä hakemassa kaverilta DVD-telineen ja eräältä naikkoselta kävin ostamassa 28" widescreen television. Miten vitussa se voi olla niin vaikea löytää perille? Ajo-ohjeet oli tehty ihan päin vittua, selvisin perille uskomattomalla tuurilla. Ensi kerralla asennan autoon GPRS-vehkeet ennen kuin lähden sutimaan mihinkään tuntemattomaan mestaan.

Kävin harhaillessani jossain eräällä karvakäsigrillillä tappamassa nälkäni. Otin Super Hot Dogin. Vittu kun kuulostaa suurelta ja hyvältä setiltä. Kun sain sen pötkylän käteeni, niin ihmettelin siinä että mitä vittua, onko näillä alkuruoka täällä grillillä. Kai minä sitten jälkiruoankin saan. Vitut, se pötkylä olikin se mun super hot dog. Se saatanan sämpylä oli varmaan tehty pelkästä vedestä ja jauhoista. Pötkylän sisällä oli yksi halkaistu nakki. Sit se saatanan simpanssin prototyyppi kysy multa varmaan tuhat kertaa "pistetanko kaike maustiit?". Joka kerralla vastasin, että pistä vaan. Sit se käänty duunaan jotain ja kysy kohta uudestaan. Se kysy jokaisen kurkkusalaattihiukkasen erikseen, koska ei siellä sämpylän välissä tainnut muuta ollakaan mausteena. Ihmisen esiaste - turkkilainen.

Helsinkiläisillä on helvetin huonoja autoja. Yhdeltä oli puhjennut rengas autosta ja se äijä oli siellä tien vieressä laittamassa uutta rengasta tilalle. Coin slot vaan paistoi kun äijä tuunas auton vieressä. Sit jossain vaiheessa jonkun Volvo oli ilmiliekeissä tien varressa. Lähti aika mukava savupatsas siitä vehkeestä. Ostakaa köyhät kunnon autot niin voitte päästä perille joskus!

Täytyy varmaan lähteä ostaan GPRS-kaluja...

Ei kommentteja: