torstaina, heinäkuuta 14, 2005

Salarakastelua...

Lueskelin töissä Seiskaa. Yhdellä sivulla salarakas Martina Aitolehti esitteli mahtavan hienon upeata uutta tatuointiaan. Siinä oli joku risti ja sitten siinä luki " There were is will / There is a road". Piti oikein tavata, että luinkohan oikein. Kyllä luin. "Siellä oli on tahto / Siellä on eräs tie". Hetkinen, ainakaan mun synapsit eivät osaa yhdistää mitä tässä haetaan takaa. Hyvä salarakas Martina! Nyt kysyn sinulta salarakas Aitolehden Martina, mitä vittua mahdat tarkoittaa kyseisellä lauseella! Melkoinen runosielu tämä meidän salarakas Aitolehti, onnea urallesi sinulla on tulevaisuus edessäsi. Varmaan on muuten tatuoinnin tikkaajalla ollut naurussa pitelemistä.

Ja mikä helvetin salarakas. Jokaisessa Seiskassa on varmaan tuhat eri salarakasta, enhän minä enää tiedä kuka on ollut kenen kanssa ja kuka on salarakas ja kuka rakas. Jotain rajaa siihen hommaan, kiitos! Eihän se sitä paitsi mikään salarakas ole kun siitä kerran lehdissäkin kuulutetaan, herran jumala!

Tuli Aitoon reissusta vielä yksi tapahtuma mieleen. Näin kullin johon oli aikoinaan ommeltu 50 tikkiä ja tehty ihonsiirtoa ja kaikkea muuta hykerryttävän hauskaa. Se ukko oli ajanut mönkijällä 100 km/h lepikkoon. Mitään muuta sille äijälle ei ollut sattunut kun että nahka käpertyi rullalle. Sitä voi jo kutsua paskaksi säkäksi. Mahtaa olla mukava fiilis kun penis lahoo kappaleiksi. 50:llä tikillä luulisi saavan jo pidennyksenkin samaan rahaan.

- Mistä on salarakkaat tehty?
- Hunajasta ja mintun lehdistä?
- No ei, silakasta tietenkin!

Miettikkääpä sitä!

Ei kommentteja: